Artikelpagina
Schaal City Life

Ronde glazen schaal met een landschap van kleurrijke huisjes!
Ronde glazen schaal met een landschap van kleurrijke huisjes! Schaaltje met huisjes, kleurrijke huizen op een schaal. Zijaanzicht rond schaaltje 14 cm. doorsnede. kleurrijk landschap met huizen Ronde schaal van kleurrijk glas met huizen. Onderzijde gesigneerd
€ 45,95

Ronde glazen schaal met een landschap van kleurrijke huisjes!
Unieke glazen schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 14 cm. diameter
Hoogte tot aan de rand ca. 1,5 cm.
Gewicht: 237 gram

De schaal is afgewerkt met transparante rubberen stootdopjes en is gesigneerd aan de onderzijde aan de rand.

Beschrijving

Ronde glazen schaal met een landschap van kleurrijke huisjes! Unieke eenmalige glasfusing schaal uit eigen atelier. De schaal is gemaakt van helder glas met een kleurrijk landschap van huisjes. De schaal bestaat uit diverse soorten helder en opaal glas. Een echte blikvanger in elk interieur door de fantastische heldere kleuren! In het echt is dit glazen schaaltje nog veel mooier en zijn de kleuren ook veel sprekender!

Deze exclusieve "huisjes" schaal is een uniek en éénmalig ontwerp. De vorm is rond. De schaal is vrij vlak en loopt heel iets op naar de rand. Ambachtelijke gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere keren in een speciale glasoven gestookt volgens een specifiek stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 16 tot 24 uur. Compleet handwerk uit eigen atelier.

De schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant van de schaal en afgewerkt met transparante rubberen stootdopjes.


Afmeting schaal ca. 14 cm. diameter

Gewicht ca. 237 gram.

Hoogte aan de rand ca. 1,5 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0017
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...