Artikelpagina
Schaal Special Striping

Ronde glazen schaal met fantastische kleurrijke strepen in het glas! Een unieke gekleurde glazen schaal uit eigen atelier.
Ronde glazen schaal met fantastische kleurrijke strepen in het glas! Een unieke gekleurde glazen schaal uit eigen atelier. Schaal Special Striping Schaal Special Striping Schaal Special Striping
€ 159,95
Schaal Special Striping is verkrijgbaar per 1

Ronde glazen schaal met fantastische kleurrijke strepen in het glas! Een unieke gekleurde glazen schaal uit eigen atelier.
Afmeting ca. 23,5 cm. diameter
Hoogte tot aan de rand ca. 5,5 cm.
Gewicht: 508 gram

De schaal is afgewerkt met transparante rubberen stootdopjes en is gesigneerd aan de onderzijde aan de rand.

Beschrijving

Ronde gewelfde glazen schaal met fantastische kleurrijke strepen in het glas! Een unieke gekleurde glazen schaal uit eigen atelier. Unieke eenmalige glasfusing schaal gemaakt van helder glas met verschillende kleurrijke strepen. Een kleurrijke schaal gemaakt van helder en opaal glas. Een echte blikvanger in elk interieur door de prachtige heldere kleuren en het fraaie patroon! De foto's doen eigenlijk geen recht aan deze schaal, in het echt is de schaal veel mooier en zijn de kleuren sprekender!

Deze exclusieve ronde schaal is een uniek en éénmalig ontwerp. De vorm is rond en heel mooi gewelfd. Ambachtelijk gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere keren in een speciale glasoven gestookt volgens een specifiek stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt tot 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld tot wel 24 uur. Compleet handwerk uit eigen atelier.

De schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant van de schaal en afgewerkt met transparante rubberen stootdopjes.


Afmeting schaal ca. 23,5 cm. diameter

Gewicht ca. 508 gram.

Hoogte aan de rand ca. 5,5 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0039
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...