Artikelpagina
Schaal Blue Stack

Unieke glazen design schaal van wit met blauw, groen en turquoise tinten. Glasfusing schaal gemaakt van het mooiste glas.
Unieke glazen design schaal van wit met blauw, groen en turquoise tinten. Glasfusing schaal gemaakt van het mooiste glas. Vierkante glazen schaal gemaakt van wit en blauw glas. Vierkante glazen schaal van wit glas met blauw/turquoise patroon. Schaal Blue Stack Schaal Blue Stack
€ 169,00
Schaal Blue Stack is verkrijgbaar per 1

Unieke glazen design schaal van wit glas met blauw, ivoorwit, groen en turquoise tinten. Glasfusing schaal gemaakt van het mooiste glas.
Unieke éénmalige schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 22,4 x 22,4 cm. Hoogte ca. 4,5 cm.
Gewicht: 904 gram

De schaal is gesigneerd aan de onderzijde, aan de rand.

Beschrijving

Unieke glazen design schaal van wit met blauw, ivoorwit, groen en turquoise tinten. Glasfusing schaal gemaakt van het mooiste glas. De schaal is gemaakt van opaal wit glas met diverse soorten helder en opaal blauw, blauw/turquoise en ivoorwit glas. Een prachtige grote vierkant schaal die aan de randen oploopt. Een hele mooie stijlvolle schaal, een echte blikvanger in elk interieur door de fantastische kleurencombinatie! In het echt zijn de kleuren nog veel sprekender!

Deze exclusieve schaal is een uniek en éénmalig ontwerp.Gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere keren in een speciale glasoven gefused. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 16 tot 24 uur. Er is veel tijd en aandacht besteed aan het ontwerp van deze schaal.

De schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde rand. Op de foto staat het niet, maar ook deze schaal wordt netjes afgeleverd met aan de onderzijde transparante rubberen stootdopjes.


Afmeting schaal ca. 22,4 x 22,4 cm.

Gewicht ca. 904 gram.

Hoogte aan de rand ca. 4,5 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0036
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Blauw, Turquoise, Wit

Moment...