Artikelpagina
Schaal Pastel Retro

Vierkante glazen schaal in retro stijl met roze, blauw, groen, lila en oranje kleuren.
Vierkante glazen schaal in retro stijl met roze, blauw, groen, lila en oranje kleuren. Retro pastel schaal gemaakt van oranje, blauw, groen, roze en lila gekleurd glas Retro glazen schaal met vierkant en rechthoekige gekleurde vlakken Glazen schaal gemaakt in eigen atelier van pastel gekleurd glas Bovenaanzicht glazen schaal in pastel retro stijl. Glasfusing schaal Schaal Pastel Retro Onderzijde van de schaal is gesigneerd aan de rand
€ 169,00

Vierkante glazen schaal in retro stijl met roze, blauw, groen, lila en oranje kleuren.
Unieke éénmalige schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 25 x 25 cm. Hoogte ca. 2,5 cm.
Gewicht: 1053 gram

De schaal is gesigneerd aan de onderzijde, aan de rand.

Beschrijving

Vierkante glazen schaal in retro stijl met roze, blauw, groen, lila en oranje kleuren. De schaal is gemaakt van opaal wit glas met diverse soorten helder en opaal glas in de tinten roze, oranje, blauw, groen en lila. Een prachtige grote vierkant schaal die aan de randen iets oploopt. Een hele mooie stijlvolle schaal, een echte blikvanger in elk interieur door de fantastische kleurencombinaties! In het echt zijn de kleuren nog veel sprekender!

Deze exclusieve schaal is een uniek en éénmalig ontwerp.Gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere keren in een speciale glasoven gefused. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 16 tot 24 uur. Er is veel tijd en aandacht besteed aan het ontwerp van deze schaal.

De schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde rand. Op de foto staat het niet, maar ook deze schaal wordt netjes afgeleverd met aan de onderzijde transparante rubberen stootdopjes.


Afmeting schaal ca. 25 x 25 cm.

Gewicht ca. 1053 gram.

Hoogte aan de rand ca. 2,5 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0014
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...