Artikelpagina
Butterfly Rosa

Heldere glazen vlinder met prachtige kleurrijke accenten!
€ 18,95

Heldere glazen vlinder met prachtige kleurrijke accenten! Glazen vlinder voor huis en tuin decoratie!
Glasfusing uit eigen atelier! Eenmalig uniek ontwerp.
Afmeting ca. 5,3 x 6,8 cm.
Gekleurde glazen vlinder om je tuin of huis mee te decoreren! Glas is weerbestendig dus je kan de vlinder met zonneschijn en vorst buiten hangen!

Verzending met pakketpost

Beschrijving

Heldere glazen vlinder met prachtige kleurrijke accenten! Glazen vlinder voor huis en tuin decoratie! Er is er maar 1 uniek exemplaar van gemaakt dus wacht niet te lang, weg=weg!! Glasfusing vlinder van transparant glas versierd met allerlei kleurrijke millefiori accenten en een opaal zwart lijfje. De vlinder is prachtig gedetailleerd en kleurrijk, daar waar Italiaans millefiori bekend om staat. Deze bijzondere gekleurde glazen vlinder zal prachtig staan in elke tuin en op elk balkon, maar ook heel mooi voor het raam in huis! Deze vlinder is gemaakt van helder glas dus je ziet ook aan de achterkant de kleurrijke accenten. Er zit een metalen oogje in het glas waaraan je de vlinder kan ophangen. Een origineel glaskunst cadeau om te geven aan iemand die alles al heeft!

De vlinder heeft een afmeting van ca. 5,3 x 6,8 cm.

Glas is weerbestendig dus je kan deze vlinder het hele jaar buiten laten hangen, zo blijft je balkon of tuin in de winter ook mooi!

Verzending met pakketpost

ARTIKELNUMMER
HT0300
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...