Artikelpagina
Oorstekers Chirurgisch Staal Green Mix

Handgemaakte glazen oorknopjes met groene en turquoise millefiori bloemen. Geleverd incl. chirurgisch staal oorbelstoppers.
Handgemaakte glazen oorknopjes met groene en turquoise millefiori bloemen. Geleverd incl. chirurgisch staal oorbelstoppers. Chirurgisch staal/edelstaal oorbel achterkantjes, stoppers voor oorbellen.
€ 8,95

Handgemaakte glazen oorknopjes met groene en turquoise millefiori bloemen.
RVS/Chirurgisch staal oorstekers.
Afmeting glazen cabochon ca. 10 mm.
Geleverd incl. chirurgisch staal oorbelstoppers.

Beschrijving

Handgemaakte glazen oorknopjes met groene en turquoise millefiori bloemen. Geleverd incl. chirurgisch staal oorbelstoppers.
Handgemaakte oorknopjes handgemaakt van opaal wit glas met bloemen van speciaal Italiaans millefiori glas in groene en turquoise tinten! Van dit paar is er maar een beperkte oplage gemaakt, dus twijfel niet te lang! Deze groene "bloem" oorknopjes zijn leuk om kado te geven, maar nog leuker om te krijgen natuurlijk!


Afmeting glazen cabochon 10 mm. De oorstekers zijn van chirurgisch staal/RVS en hypo-allergeen en worden geleverd met bijpassende achterkantjes/oorbelstoppers van hetzelfde chirurgisch staal. Perfecte oorknopjes waar je geen allergische reactie of geïrriteerde oorlellen van krijgt


Bijpassende sieraden zoals een glashanger of ring zijn ook verkrijgbaar in de shop!

ARTIKELNUMMER
CT0266
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Groen, Turquoise

Moment...