Artikelpagina
Glazen Cactus "ChipChipe"

3 Groene glazen cactussen in pot. Handgemaakte decoratie van glas.
3 Groene glazen cactussen in pot. Handgemaakte decoratie van glas. Glazen Cactus "ChipChipe"

Normale prijs: € 28,95

SALE € 12,50

Glazen Cactus "ChipChipe" is verkrijgbaar per 1

3 Groene glazen cactussen in pot. Handgemaakte decoratie van glas uit eigen glasatelier! Unieke complete set van 3 cactussen in verschillende maten, in pot en met grijs siergrind. Uniek eenmalig gemaakt setje!
Geschikt voor huis en tuin!
Afmeting incl. pot ca. 15,8 cm. hoog x 7,5 cm. breed.
Persoonlijk gesigneerd aan de achterzijde van de cactussen.

Beschrijving

3 Groene glazen cactussen in pot. Handgemaakte decoratie van glas. Dé decoratie woontrend van dit moment! Drie unieke glazen cactussen gemaakt door middel van glasfusing uit eigen glasatelier!
Deze cactussen zijn gemaakt van speciaal art glas in lichtgroen en donkergroene kleuren gecombineerd met helder glas en blauw en mintgroen glas voor de "bloem". Ook deze cactussen hebben natuurlijk rondom mooie stekels! Het zijn drie "losse" cactussen (vorm van een plantensteker) en staan in een terracotta bloempot met mooi grijs siergrind.
Je kan deze bloempot met cactussen overal neerzetten in huis, maar buiten zou ook mogelijk zijn aangezien glas weerbestendig is. Zet je er een lichtje/kaarsje achter dan komt het glas van de cactus nog veel mooier uit! Ook bijvoorbeeld in de vensterbank waar het glas het licht kan "vangen" komt glas altijd mooier uit!

Persoonlijk gesigneerd aan de achterzijde van de cactussen.

Totale afmeting is ca. 15,8 cm. hoog, breedte is ca. 7,5 cm.
Uniek eenmalig gemaakt object weg=weg!

ARTIKELNUMMER
GF0035
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Groen

Moment...