Artikelpagina
Kerstboom Waxinelichthouder Party Tree

Handgemaakte groene glazen kerstboom van gerecyclede bierflesjes met waxinelichtjes.
Handgemaakte groene glazen kerstboom van gerecyclede bierflesjes met waxinelichtjes. Groene kerstboom van gerecyclede bierflesjes en versiering van koperdraad met kleurrijke glaskralen. Groene "receycle" kerstboom versiert met allerlei kleurrijke (glas)kralen! Groene kerstboom van bierflesjes. Unieke kerst waxinelichthouder met kerstboom en kerstster!
€ 59,95
Kerstboom Waxinelichthouder Party Tree is verkrijgbaar per 1

Groene "recycle" kerstboom versiert met allerlei kleurrijke (glas)kralen! Exclusieve glasfusing waxinelichthouder voor kerst uit eigen atelier!
Afmeting ca. 60 cm. hoog x 34 cm. breed

Persoonlijk gesigneerd aan de achterzijde van de kerstboom.

Beschrijving

Groene "recycle" kerstboom versiert met allerlei kleurrijke (glas)kralen! Exclusieve glazen kerstboom gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier! Van deze kerstboom is er maar 1 uniek exemplaar gemaakt, op=op!
Unieke witte metalen "geschuurde vintage" kaarsenhouder geschikt voor waxinelichtjes met een handgemaakte groene glazen kerstboom en kerstster gemaakt van gerecyclede groene bierflesjes. Op sommige plekken in de kersboom zie je nog details terug van de bierflesjes waar deze boom van is gemaakt. De kerstboom is versierd met koperdraad met daaraan allerlei prachtige gekleurde glaskralen. Een exclusieve versierde kerstboom voor elke woonkamer! Een echte eyecatcher en tevens heel sfeervol met de waxinelichtjes! Aan beide zijden van de kerstboom zitten 2 waxinelichthouders geschikt voor een waxinelichtje.
Plaats de glazen kerstversiering in de vensterbank of een andere plekje in het licht en het gekleurde glas zal het licht prachtig laten doorschijnen. De foto doet eigenlijk geen recht aan deze prachtige glazen kerstboom. In het echt is het glas veel mooier en de versiering met de kralen veel sprekender!
De glazen kerstboom is gesigneerd aan de achterzijde.

Totale hoogte ca. 60 cm.
Breedte ca. 34 cm.

ARTIKELNUMMER
GF0020
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Groen, Multicolor

Moment...