Artikelpagina
Schaal Wine Bottle RedWine

Gesmolten groene wijnfles schaal uit eigen atelier.
Gesmolten groene wijnfles schaal uit eigen atelier. Groene glazen wijnfles schaal. Unieke hapjesschaal of kaarsenhouder. Hapjesschaal of waxinelichthouder gemaakt van wijnflessen. Onderzijde groene wijnfles schaal.
€ 17,95

Glazen flessen schaal. Gesmolten groene wijnfles schaal met sierlijke relief uit eigen atelier. Glazen wijnfles schaal gemaakt door middel van glasversmeling (glasfusing)
Een unieke wijnfles schaal voor hapjes, chips, kaas, nootjes, olijfjes, tapas, waxinelichtjes etc. Maar ook zonder inhoud een prachtig opvallend object voor in huis, op kantoor of in een (wijn)winkel. Leuk om cadeau te geven voor een verjaardag met een paar lekkere hapjes.
Afmeting ca. 30,5 x 9 cm. Hoogte ca. 3,5 cm. (t.h.v. de kurk)
Gewicht: 418 gram

De prijs is voor 1 groene glazen flessenschaal. Geleverd excl. decoratie

Beschrijving

Gesmolten groene wijnfles schaal met sierlijk relief uit eigen atelier. Gebruik deze schaal als opvallende eyecatcher op tafel, maar door de gebogen vorm ook een perfecte schaal voor snacks, hapjes, nootjes, olijfjes, een blokje kaas, etc. Leuk om cadeau te geven op een verjaardag met wat lekkere hapjes erbij. Je kan de schaal fles ook gebruiken als unieke waxinelichthouder. Er passen 3 waxinelichtjes in.
De schaal is gemaakt van een mooie heldere olijfgroene wijnfles en gesmolten in de vorm van een schaal. Een leuk detail is dat in de fles een prachtig sierlijk reliëf in het glas te zien is. Handgemaakt in eigen atelier. Om tot dit ontwerp te komen is deze schaal in een speciale glasoven gefused volgens een bepaald stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 14-24 uur. Compleet handwerk; er is veel tijd en aandacht besteed aan de schaal.


Afmeting schaal ca. 30,5 x 9 cm.

Gewicht ca. 418 gram.

Hoogte aan de rand ca. 3,5 cm. bij de kurk.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0024
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Groen

Moment...