Artikelpagina
Glazen Vis Super Fish

Grote glazen vis. Exclusief glaskunst object van speciaal glas op een houten stronk.
Grote glazen vis. Exclusief glaskunst object van speciaal glas op een houten stronk. Exclusieve glaskunst vis gemaakt van het mooiste gekleurde glas! Achterzijde glazen vis, persoonlijk gesigneerde glaskunst vis.
€ 99,95

Grote glazen vis. Exclusief glaskunst object van speciaal glas op een houten stronk.
Glasfusing uit eigen atelier
Afmeting ca. 23,5 cm. hoog x 18 cm. breed (incl. houten stronk)

Persoonlijk gesigneerd aan de achterzijde van de vis.

Beschrijving

Grote glazen vis. Exclusief glaskunst object van speciaal glas op een houten stronk. Glasfusing object uit eigen atelier.
Uniek éénmalig object gemaakt van allerlei helder en opaal glas. Voor deze glazen vis zijn diverse technieken toegepast zoals turquoise bellen in het glas, gebruik van allerlei fritten, dichroide glas en stringers. Deze fantastische vis is met twee metaaldraden bevestigd in de houten stronk. Een prachtig grillig stuk wortelhout waardoor deze fraaie vis nog mooier uitkomt! Je kan deze glazen vis overal neerzetten, maar in het licht, bijvoorbeeld in de vensterbank komt hij toch het mooiste uit! Doordat deze glazen vis bestaat uit veel soorten helder glas zal het licht prachtig spelen met de kleuren!
Deze bijzondere glazen vis is gemaakt in een glasoven d.m.v. glasfusing volgens een speciaal stookprogramma. Het glas is in de glasoven zo versmolten dat alle details in het glas nog mooi te zien zijn.

Gesigneerd aan de achterzijde van de vis.

Hoogte incl. houten stronk is ca. 23,5 cm. Breedte is ca. 18 cm.

ARTIKELNUMMER
GF0014
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...