Artikelpagina
Glashanger Blue Touch

Blauwe glashanger met zwarte accenten. Handgemaakte glaskunst voor aan een ketting.
€ 10,95
Glashanger Blue Touch is verkrijgbaar per 1

Blauwe glashanger met zwarte accenten. Handgemaakte glaskunst voor aan een ketting.
Exclusieve glasfusing uit eigen atelier.
Afmeting ca. 4,9 x 1,9 cm.
Excl. ketting

Deze blauwe glashanger kan gedragen worden aan vrijwel alle kettingen uit onze shop.

Beschrijving

Blauwe glashanger met zwarte accenten. Handgemaakte glaskunst voor aan een ketting. Deze glashanger bestaat uit een laagje speciaal donkerblauw gekleurd glas en een laagje transparant helder glas met zwarte accenten. Volledig met elkaar versmolten d.m.v. de glasfusing techniek tot een unieke glashanger om te dragen aan een ketting. Aan deze handgemaakte hanger zit een verzilverd oogje (nikkelvrij) met een opening van 5 x 3 mm. geschikt voor kettingen met een maximum sluiting van 3 mm.
Deze unieke blauwe glashanger is handgemaakt in het eigen glasatelier van Glashangers.nl. Gemaakt in een speciale glasoven bij temperaturen van ruim 800 graden gedurende een stookproces van ruim 16 uur. Van deze blauwe glazen hanger is er maar één exemplaar gemaakt, dus exclusiviteit gegarandeerd en weg= dus ook écht weg!
Een fraaie donkerblauw met zwarte hanger om kado te geven aan je moeder, vriendin of zus, maar ook een bijzondere hanger om jezelf mee te verwennen! Een stijlvolle en tijdloos sieraad die prachtig te dragen is gedurende elk seizoen van het jaar.
Excl. ketting


Bijpassende blauwe glazen sieraden zoals een ring of een paar oorbellen zijn ook verkrijgbaar in de shop!

ARTIKELNUMMER
GH0196
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Blauw

Moment...