Naam glashangers

Hangers met naam, naamkettingen en sieraden met teksten zijn momenteel helemaal in! Dat is ook niet gek, want hoe leuk is het om een ketting te hebben met je eigen naam of een leuke tekst! Het is prachtig om een naamhanger te dragen aan een ketting, maar je kan ook een naamhanger geven als kraamkado, als exclusieve accessoire voor op je kamer, sleutelhanger voor aan je sleutelbos etc.

Deze originele glashangers met naam worden in opdracht gemaakt. Wij werken met het mooiste kwaliteitsglas in alle kleuren van de regenboog!
Er zijn verschillende mogelijkheden om een gepersonaliseerde hanger te bestellen. De glashanger wordt gemaakt door middel van de glasfusing techniek. Hiervoor gebruiken we een glasoven waarin het glas wordt versmolten bij temperaturen van circa 800 graden. De naam die in de glashanger wordt gebrand zal hierdoor volledig kleurvast en slijtvast versmolten zijn.

Hieronder vindt je een aantal voorbeelden van glazen hangers met naam die we kunnen maken. Het is ook mogelijk om een hanger met een foto of spreuk/tekst in glas te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te overleggen

9 artikel(en)
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Naam Hanger Fleur

€ 14,95

Naam Hanger Hilde

€ 14,95

Niet voorradig

Naam Hanger Jose

€ 14,95

Niet voorradig

Naam Hanger Kim

€ 14,95

Naam Hanger Lieke

€ 13,95

Naam Hanger Moniek

€ 14,95

Naam Hanger Tess

€ 14,95

Naam Hanger Britt

€ 12,95

9 artikel(en)
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Moment...