Artikelpagina
Glashanger Red Swipe

Rood witte hanger gemaakt van glas. Glazen sieraad van rood-wit glas uit eigen atelier.
€ 11,95
Glashanger Red Swipe is verkrijgbaar per 1

Rood witte hanger gemaakt van glas. Glazen sieraad van rood-wit glas uit eigen atelier. Glashanger voor aan een ketting.
Afmeting ca. 3,6 x 1,9 cm.
Excl. ketting

Deze rood-witte glazen hanger kan gedragen worden aan vrijwel alle kettingen uit onze shop.

Beschrijving

Rood witte hanger gemaakt van glas. Glazen sieraad van rood-wit glas uit eigen atelier. Glashanger voor aan een ketting. Deze glashanger bestaat uit een laagje opaal wit glas en een laag transparant helder glas met rode strepen. Volledig met elkaar versmolten d.m.v. de glasfusing techniek tot een unieke glashanger om te dragen aan een ketting. Aan deze handgemaakte hanger zit een verzilverd oogje (nikkelvrij).
Deze unieke wit-rode glazen hanger is handgemaakt in eigen glasatelier in een speciale glasoven bij temperaturen van ruim 800 graden gedurende een stookproces van ruim 16 uur. Van deze glazen hanger is er maar één exemplaar gemaakt, dus exclusiviteit gegarandeerd en weg= dus ook écht weg!
Een fraaie glazen hanger om kado te geven aan je moeder, vriendin of zus, maar eigenlijk te leuk om weg te geven! Door de vele tinten prachtig te combineren met diverse rode en witte outfits.Maar wit en rood glas combineert ook altijd mooi met zwart.
Excl. ketting


Bijpassende glazen sieraden zoals een ring of een paar oorbellen zijn ook verkrijgbaar in de shop!

ARTIKELNUMMER
GH0189
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Rood, Wit

Moment...