Spangen

HELAAS... We zijn tijdelijk gesloten van 30 juni t/m 19 oktober 2018. Gedurende de sluiting kan er NIET besteld worden en worden er geen berichten/e-mails gelezen. Vanaf 20 oktober staan we weer graag voor u klaar!

Spangketting voor hangers. Wissel je graag van ketting en draag je diverse hangertjes of bedels? Dan is deze zogenaamde spang een handige wisselketting! Deze kettingen zijn flexibel en met een hanger eraan dragen ze erg comfortabel. Er zijn diverse maten en kleuren. Ook kan je kiezen uit een spang met magneetsluiting of een spang met draaisluiting.

Nog op zoek naar een mooie hanger van glas voor aan de spang? Bekijk hiervoor onze gevarieerde collectie handgemaakte glashangers uit eigen atelier.
Er zijn allerlei luxe glashangers, vrolijke Millefiori glashangers en we hebben een breed assortiment met "Basic" glashangers. Er is voor elke leeftijd, stijl en gelegenheid wel een speciale hanger te vinden!

Staffelkorting (bijv. koop 5 voor...) is alléén geldig als je meerdere artikelen afneemt van hetzelfde artikel! Dus niet op een combinatie van verschillende spangen!
47 artikel(en)
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
47 artikel(en)
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Moment...