Artikelpagina
Oorstekers Chirurgisch Staal Pink Glow

Exclusieve roze glazen oorknopjes met groene gloed. RVS allergie-vrije oorbellen met glasfusing
Exclusieve roze glazen oorknopjes met groene gloed. RVS allergie-vrije oorbellen met glasfusing Handgemaakte roze glazen oorknopjes. Exclusieve roze RVS/chirurgisch staal oorstekers. Roze en groene gloed in het glas RVS oorstekers met bijpassende RVS oorbelachterkantjes/stoppers
€ 9,95

Roze RVS oorknopjes handgemaakt van dichroide glas! Deze unieke roze oorknopjes zijn gemaakt van speciaal glas dat een groene gloed geeft als de lichtinval veranderd.
Chirurgisch staal/RVS oorstekers
Afm. glazen cabochon ca. 1 cm.
Incl. 1 paar RVS oorbelstoppertjes/achterkantjes

Beschrijving

Roze RVS oorknopjes handgemaakt van luxe roze/groen dichroide glas! Deze unieke roze oorknopjes zijn gemaakt van speciaal glas dat een groene gloed geeft als de lichtinval veranderd. Glasfusing uit eigen atelier. Tijdloze RVS oorbellen gemaakt van speciaal roze dichroide glas. Dit speciale glas heeft een fantastische gloed. Afhankelijk van hoe je op de oorstekers kijkt zie je telkens een andere gloed van roze naar groen! Super mooi om te zien. 1 paar van gemaakt, dus twijfel niet te lang! Leuk om kado te geven, maar nog leuker om te krijgen natuurlijk! De stekertjes zijn van chirurgisch staal/RVS. Glazen cabochon is ca. 1 cm. Deze luxe roze oorstekers worden geleverd inclusief een paar RVS oorbelstoppers. Bijpassende roze dichroide sieraden zoals een ring of glashanger zijn ook verkrijgbaar in de shop!

ARTIKELNUMMER
CT0282
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Roze

Moment...