Artikelpagina
RVS Armband Copper Flowers

RVS armband met glazen cabochons met bloemen met een oranje-koper-groen-blauwe gloed
RVS armband met glazen cabochons met bloemen met een oranje-koper-groen-blauwe gloed Glazen armband met koper,oranje,groen en blauwe tinten! RVS armband uit eigen glasatelier. Unieke glazen armband van dichroide glas met een fraaie koper-groen-blauwe gloed Unieke RVS armband met oranje-koper gekleurde glazen cabochons met bloemen.
€ 49,95

Unieke RVS armband met oranje-koper gekleurde glazen cabochons met bloemen.
Exclusieve armband met handgemaakte glasfusing cabochons uit eigen atelier.

Materiaal: Luxe dichroide glas / RVS 304 edelstaal
Afmeting cabochons ca. 1,2 cm. doorsnede
Totale lengte armband ca. 21 cm. (open gemeten van begin tot eind). Armband is ca. 18,7 cm + 2,5 cm. verlengketting.
Geschikt voor een polsmaat van 18-21 cm.

Beschrijving

Unieke RVS armband met oranje-koper gekleurde glazen cabochons met bloemen.
Een exclusieve koperkleurige glazen RVS armband gemaakt van hoogwaardig 304 stainless steel met glazen cabochons van zwart glas met oranje-koperkleurige bloemen uit eigen glasatelier.

De glazen cabochons zijn gemaakt van kostbaar dichroide glas. Dichroide glas is een speciale glassoort bewerkt met edelmetalen waardoor er een tweekleurige gloed in glas te zien is. Het inkomende licht wordt gebroken in meerdere tinten waardoor het glas veranderd van gloed afhankelijk van hoe het licht erop valt. Van bovenaf is de armband oranje-koperkleurig maar vanaf de zijkanten bekeken kleuren de bloemen naar groen-blauw. Heel bijzonder om te zien. Hierdoor zijn sieraden met dichroide glas altijd hele mooie blikvangers en gemakkelijk te combineren met veel kleuren kleding. De foto's doen geen recht aan deze prachtige armband. In het echt zijn de kleuren veel sprekender!

Er is veel tijd en aandacht besteed aan deze armband en het betreft ook echt een uniek éénmalig exemplaar.  Een exclusieve glasfusing armband uit eigen atelier van Glashangers. De combinatie van glas met hoogwaardige edelstaal maakt dit een armband waar je een leven lang plezier van zal hebben. Edelstaal armbanden verkleuren niet en geven geen allergische reacties!

De totale lengte van de armband is  21 cm. (open gemeten van begin tot eind) De armband is 18,7 cm. met een verlengketting van 2,5 cm.
Geschikt voor een polsmaat van ongeveer 18 tot 21 cm.
De cabochons hebben een doorsnede van ca. 1,2 cm.
Materialen:  304 RVS stainless steel met luxe dichroide glas

Er zijn ook bijpassende glazen hangers, ringen en oorbellen verkrijgbaar van hetzelfde bloemen glas!

ARTIKELNUMMER
BA0176
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Koper, Oranje

Moment...