Glashangers.nl heeft reeds vele leuke vermeldingen gekregen, maar ook (win)acties georganiseerd in samenwerking met diverse media.
Hieronder een kleine impressie van de vermeldingen en acties. Heb je interesse om met ons samen te werken? Neem dan contact op!
Wij staan altijd open voor interessante nieuwe acties. Dit kan een product vermelding of winactie zijn, maar ook aan een review of een redactioneel stuk werken we graag mee!

Januari 2017 Vermelding in Buitenleven
In het magazine van januari/februari van Buitenleven staat een mooie vermelding naar de handgemaakte glazen kruidenlabels van Glashangers.nl
Buitenleven jan 2017 glazen kruidenlabels in buitenleven jan 2017

Juli 2014: Winactie in samenwerking met Libelle
Een online winactie met vermelding op de website van Libelle en met een verwijzing via Twitter. Glashangers.nl heeft voor deze winactie speciaal 10 sets van 2 unieke glazen roerstaafjes ontworpen. Elke set was een uniek ontwerp.
winactie libelle win glazen roerstaafjes van glashangersJuni 2014: Winactie in samenwerking met Libelle.
Een online winactie met vermelding op de website van Libelle, de facebookpagina van Libelle en in de nieuwsbrief van Libelle.
Glashangers.nl heeft voor deze winactie speciaal 8 luxe glazen sieradensets ontworpen. Elke set was een uniek ontwerp bestaande uit een ketting met luxe glashanger, een glazen ring en een paar bijpassende oorbellen.
Een speciale set sieraden met veel aandacht & plezier handgemaakt in eigen atelier.

libelle winactie sieradenset glashangers ketting 

Mei 2012: Winactie in samenwerking met "Mijn Geheim"
In 2012 hadden we in samenwerking met het Tijdschrift "Mijn Geheim" een fantastische winactie voor moederdag. 
In de editie van de Mei 2012 konden de lezeressen een van de 10 luxe sieradensets winnen!

winactie sieradenset mijn geheim tijdschriftmijngeheim winactie sieradenset

Moment...