Artikelpagina
Kinder Sieraden Set Red Flowers

Handgemaakte kinderen sieraden set van prachtig rood glas. Rode suede veter met glazen hanger en bijpassende kinderring.
Handgemaakte kinderen sieraden set van prachtig rood glas. Rode suede veter met glazen hanger en bijpassende kinderring. Rode suede veter met unieke handgemaakte rode millefiori glashanger. Verstelbare zilverkleurige kinderring met rode glazen bloem!

Normale prijs: € 19,65

SALE € 14,50

Kinder Sieraden Set Red Flowers is verkrijgbaar per 1

Handgemaakte kinderen sieraden set van prachtig rood glas. Rode suede veter met glazen hanger en bijpassende kinderring.
Inclusief:
- Handgemaakte rode millefiori glashanger. Afm. 2,9 x 2 cm.
- Rode suede veter lengte 90 cm. om zelf gemakkelijk een ketting van te knopen.
- Handgemaakte verstelbare kinderring met rode glazen millefiori bloem. Diameter ring 14 mm. Afm. glazen bloem cabochon 12 mm.
Deze complete rode kindersieraden set is handgemaakt in eigen atelier van het mooiste glas!
Nikkelvrij.

Beschrijving

Handgemaakte kinderen sieraden set van prachtig rood glas.
De set bestaat uit de volgende rode millefiori kindersieraden:
- Rode suede veter van 90 cm lengte om zelf een ketting van te knopen. Bekijk hier de uitleg om gemakkelijk een ketting met schuifknoop te maken van de veter.
- Millefiori glashanger met diverse rode glazen bloemetjes; Afmeting 2,9 x 2 cm. Nikkelvrij
- Verstelbare kinderring met een prachtige rode glazen "bloem" cabochon. Afmeting ring (zonder te verstellen) is 14 mm. diameter. De glazen cabochon is 12 mm. doorsnede.

Deze rode sieraden set voor kinderen is gemaakt d.m.v. glasfusing en is 100% handwerk uit eigen atelier. Er is maar 1 unieke set gemaakt dus wacht niet te lang! Originele rode kindersieraden set om cadeau te geven!
De normale prijs voor deze kindersieraden is € 19,65 maar nu voor een speciale prijs van €14,50. Deze kinder sieradenset wordt alleen als set verkocht. Eventueel nog andere bijpassende rode sieraden bij te kopen in de winkel.

Deze sieraden set wordt als cadeau verpakt in een organza sieradenbuideltje.

ARTIKELNUMMER
MS0020
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Rood

Moment...