Artikelpagina
Happy Bird Julia

Kleurrijke vogel gemaakt van het mooiste glas! Prachtige felle kleuren en accenten van luxe dichroide glas die veranderen in het licht!
Kleurrijke vogel gemaakt van het mooiste glas! Prachtige felle kleuren en accenten van luxe dichroide glas die veranderen in het licht! Kleurrijke vogel van het mooiste gekleurde glas!
€ 21,95

Kleurrijke vogel gemaakt van het mooiste glas! Prachtige felle kleuren en accenten van luxe dichroide glas die veranderen in het licht!
Glasfusing uit eigen atelier!
Eenmalig ontwerp.
Afmeting ca. 11,8 x 6,8 cm.

Gekleurde vogel om je tuin of huis mee te decoreren! Glas is weerbestendig dus kan het hele jaar buiten hangen!

Verzending met pakketpost

Beschrijving

Kleurrijke vogel gemaakt van het mooiste glas! Prachtige felle kleuren en accenten van luxe dichroide glas die veranderen in het licht! Exclusieve glazen vogel hanger uit eigen atelier, van deze vogel is er maar 1 gemaakt! Glasfusing vogel van diverse kleurrijke glassoorten in helder en opaal glas. In het lijfje zit helder dichroide glas verwerkt, een kostbare glassoort die veranderd van kleur/gloed afhankelijk van de ondergrond en de invalshoek van het licht. Deze bijzondere vogel zal prachtig staan in elke tuin en op elk balkon, maar ook fantastisch voor het raam in huis! Een origineel cadeau om te geven aan iemand die alles al heeft!

De vogel heeft een afmeting van ca. 11,8 x 6,8 cm.

Glas is weerbestendig dus je kan deze vogel eventueel het hele jaar buiten laten hangen, zo blijft de tuin in de winter ook mooi!

Verzending met pakketpost

ARTIKELNUMMER
HT0263
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...