Alle sieraden van Glashangers.nl worden met veel zorg en liefde (hand)gemaakt.
Van zo'n uniek en handgemaakt sieraad wil je natuurlijk ook zo lang mogelijk genieten. Er is er tenslotte maar 1 van gemaakt, dus daar mag je best zuinig op zijn ;) 
Met onderstaande onderhouds- en bewaartips houdt je jouw sieraad langer mooi:

Sieraden dragen:
- Laat je sieraad niet in aanraking komen met harde oppervlakken. Doe sieraden nooit om in de badkamer, maar doe dat in de slaapkamer boven het bed.
- Doe altijd je sieraad pas om nádat je je hebt opgemaakt, ingesmeerd hebt met crèmes en je parfum hebt aangebracht. Hetzelfde geldt voor haarlak, wax en gel; doe minimaal een half uur erna pas je sieraad om.
- Draag je sieraden niet onder de douche, tijdens zwemmen, sporten of in bed.
- Draag je sieraden niet tijdens het schoonmaken. Schoonmaakmiddelen tasten het sieraad aan.
- Draag je sieraden niet tijdens een bezoek aan de zonnebank, langdurige blootstelling aan zonlicht in het algemeen is ook niet bevorderlijk voor de levensduur van je sieraad.

Sieraden onderhouden:
- Door blootstelling aan zonlicht, maar ook door de PH-waarde van je huid kunnen sieraden verkleuren. Verkleuring en oxidate kan niet tegen worden gegaan en zal altijd gebeuren.
- Zilveren of verzilverde sieraden die zijn verkleurd (geel/zwarte oxidatie) kun je indien gewenst lichtjes oppoetsen met een zilverdoekje.
- Glazen sieraden kun je schoonmaken met een glasreiniger en daarna weer goed droogmaken om vlekken te voorkomen.

Sieraden bewaren:
- Wanneer de sieraden niet worden gedragen berg ze dan afzonderlijk van elkaar op in een sieradenzakje  of sieradendoosje om krassen en beschadigingen te voorkomen.
- Als je sieraden opbergt maak dan eventuele sluitingen dicht om te voorkomen dat sieraden in de knoop raken.
- Bewaar het sieraad in een droge ruimte.

Moment...