Artikelpagina
Schaal Candy Dish

Grote ovale zwarte glazen schaal met luxe dichroide gekleurde accenten.
Grote ovale zwarte glazen schaal met luxe dichroide gekleurde accenten. Ovale zwarte glazen schaal met kleurrijke dichroide accenten. Prachtige zwarte glazen schaal met gekleurd dichroide glas Zwarte ovale schaal met antraciet/grijze heldere vlakken en kleurrijke accenten. Onderzijde zwart-grijze ovale schaal met rubberen beschermdopjes en gesigneerd aan de rand.
€ 224,95
Schaal Candy Dish is verkrijgbaar per 1

Grote ovale zwarte glazen schaal met luxe dichroide gekleurde accenten.
Unieke glasfusing schaal uit eigen atelier!
Afmeting ca. 39,5 x 17,5 cm. Hoogte ca. 4,5 cm.
Gewicht ca. 803 gram

Persoonlijke gravering aan de onderkant aan de rand.
De schaal is afgewerkt met rubberen stootdopjes ter bescherming.

Beschrijving

Grote ovale zwarte glazen schaal met luxe dichroide gekleurde accenten. De schaal is gemaakt van opaal zwart glas (ondoorzichtig) en helder antraciet glas met ontelbaar veel soorten en kleuren luxe dichroide glas. De volgende kleuren kan je zien in de schaal: blauw, rood, brons, oranje, groen, roze, geel, zilver, goud, wit, parelmoer, koper, mintgroen, bruin etc....

Dichroide glas is een kostbare glassoort door de edelmetalen waarmee het glas is behandeld. Dichroide glas heeft zoals de naam al zegt (Di-chroide) een tweekleurige gloed. Door de bewerking met edelmetalen kan dit glas het inkomende lciht breken in twee tinten. Het is afhankelijke van welke kant je op de schaal kijkt en welke kleuren je dan ziet. Echt prachtig om te zien en dat maakt deze schaal dan ook tot een ware blikvanger! De schaal is in het echt, veel mooier dan op de foto is te zien. De kleuren zijn veel sprekender!

Deze luxe zwarte multicolor schaal is éénmalig gemaakt in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere dagen in een speciale glasoven gefused volgens een bepaald stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden. Met deze bijzondere schaal haalt u een ware blikvanger in huis waar veel tijd en aandacht aan is besteed.

Deze schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant aan de rand van de schaal.


Afmeting schaal ca. 39,5 x 17,5 cm.

Gewicht ca. 803 gram.

Hoogte aan de rand ca. 4,5 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF008
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor, Zwart

Moment...