Artikelpagina
Kerstboom Waxinelichthouder Purple Dream

Exclusieve paars-roze kerst decoratie.Paars-roze glasfusing kerstboom met waxinelichthouders voor kaarsjes!
Exclusieve paars-roze kerst decoratie.Paars-roze glasfusing kerstboom met waxinelichthouders voor kaarsjes! Paars-roze glazen kerstboom met waxinelichtjes! Glaskunst decoratie voor kerst! Glazen kerstster van kostbare roze en paarse glassoorten. Glasfusing uit eigen atelier.
€ 69,95
Kerstboom Waxinelichthouder Purple Dream is verkrijgbaar per 1

Exclusieve paars-roze kerst decoratie.Paars-roze glasfusing kerstboom met waxinelichthouders voor kaarsjes! Sfeervolle metalen kerstdecoratie met exclusieve paars-roze glasfusing uit eigen atelier!
Afmeting ca. 60 cm. hoog x 34 cm. breed

Persoonlijk gesigneerd aan de achterzijde van de kerstboom.

Beschrijving

Exclusieve paars-roze kerst decoratie.Paars-roze glasfusing kerstboom met waxinelichthouders voor kaarsjes! Kerstboom en kerstster van kostbare roze en paarse glassoorten met 4 waxinelichthouders. Glasfusing uit eigen atelier!
Unieke witte "geschuurde" metalen kaarsenhouder voor waxinelichtjes met een handgemaakte glazen kerstboom en kerstster gemaakt van prachtige roze en paarse glassoorten. Naast de kerstboom zitten in totaal 4 waxinelichthouders geschikt voor een waxinelichtje. Van deze unieke kerstboom is er maar 1 gemaakt exclusief door Glashangers.nl Weg= dus écht weg!
Plaats deze glazen kerstversiering in de vensterbank of een andere plekje in het licht en het gekleurde glas zal het licht prachtig laten doorschijnen. De foto doet eigenlijk geen recht aan deze prachtige glazen kerstboom. In het echt is het paarse en roze glas nog veel mooier en sprekender!
Deze bijzondere glazen kerstboom is gesigneerd aan de achterzijde.

Totale hoogte ca. 60 cm.
Breedte ca. 34 cm.

ARTIKELNUMMER
GF0022
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Paars, Roze

Moment...