Artikelpagina
Happy Bird Jasmijn

Handgemaakte glazen vogel van roze en paars glas met luxe dichroide accenten. Speciale vogel hanger om kado te geven!
€ 21,95

Handgemaakte glazen vogel van roze en paars glas met luxe dichroide accenten. Speciale vogel hanger om kado te geven! Glazen decoratie hanger voor huis en tuin.
Glasfusing uit eigen atelier!
Eenmalig uniek ontwerp.
Afmeting ca. 12,2 x 6,7 cm.

Groen-geel-blauwe glazen vogel om je tuin of huis mee te decoreren! Glas is weerbestendig dus kan het hele jaar buiten hangen!

Verzending met pakketpost

Beschrijving

Handgemaakte glazen vogel van roze en paars glas met luxe dichroide accenten. Speciale vogel hanger om kado te geven! Glazen decoratie hanger voor huis en tuin. Er is er maar 1 van gemaakt dus wacht niet te lang, weg=weg!! Glasfusing vogel van helder glas met diverse tinten paars en roze glas. Versiert met speciaal dichroide accenten in roze en paars die prachtige schijnen in het licht. Heel bijzonder om te zien. De vogel is prachtig gedetailleerd en kleurrijk, daar waar deze "Happy Birds" bekend om staan. Deze bijzondere paars-roze vogel zal prachtig staan in elke tuin en op elk balkon, maar ook heel mooi voor het raam in huis! Er zit een metalen oogje in het glas waaraan je de vogel kan ophangen. Een origineel glaskunst cadeau om te geven aan iemand die alles al heeft!

Deze vogel heeft een afmeting van ca. 12,2 x 6,7 cm.

Glas is weerbestendig dus je kan de vogel eventueel het hele jaar buiten laten hangen, zo blijft de tuin in de winter ook mooi!

Verzending met pakketpost

ARTIKELNUMMER
HT0323
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Paars, Roze

Moment...