Artikelpagina
Schaal Blue Waves

Langwerpige "boot" schaal van blauw en wit glas. Glasfusing schaal uit eigen atelier!
Langwerpige "boot" schaal van blauw en wit glas. Glasfusing schaal uit eigen atelier! Smalle lange schaal van blauw en wit gemêleerd glas. Unieke design schaal. Mooie blauw met wit gekleurde glazen schaal. Smalle lange schaal gemaakt dmv glasfusing. Smalle lange schaal van blauw en wit glas. Onderzijde glazen schaal met rubberen stootdopjes en persoonlijk gesigneerd aan de rand.
€ 59,95
Schaal Blue Waves is verkrijgbaar per 1

Langwerpige "boot" schaal van blauw en wit glas. Glasfusing schaal uit eigen atelier!
Unieke glazen schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 32 x 10 cm. Hoogte ca. 3,2 cm.
Gewicht: 517 gram

De schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde aan de rand.
Ter bescherming zijn aan de onderzijde rubberen stootdopjes aangebracht.

Beschrijving

Lange smalle "boot" schaal van blauw en wit glas. Glasfusing schaal uit eigen atelier! Handgemaakte glazen schaal uit eigen atelier. Deze stijlvolle schaal is gemaakt van speciaal gemeleerd glas bestaande uit blauwe en wit tinten. Een echte blikvanger in elk interieur. In het echt zijn de kleuren nog veel sprekender en is de schaal nog veel mooier!
Je kan de schaal heel mooi gebruiken als eyecatcher op een salontafel, maar het is ook een hele functionele luxe schaal voor bijvoorbeeld een stokbrood, hapjes of fruit. Heel divers te gebruiken, maar ook heel fraai zonder inhoud!

Deze exclusieve blauwe schaal is een uniek en éénmalig ontwerp, er is er maar 1 van gemaakt en kan ook niet meer een tweede keer gemaakt worden! Ambachtelijk gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere dagen in een glasoven gefused volgens een speciaal stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden. Er is veel tijd en aandacht besteed aan de schaal. 
Deze schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant aan de rand van de schaal. Aan de onderzijde zijn rubberen stootdopjes gemaakt.

Afmeting schaal ca. 32 x 10 cm.
Gewicht ca. 517 gram.
Hoogte aan de rand ca. 3,2 cm.

Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0032
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Blauw, Wit

Moment...