Bij Glashangers.nl proberen wij er alles aan te doen om een goed product af te leveren waar je jarenlang plezier van zal hebben. Alle producten worden goed gecontroleerd alvorens ze (degelijk) verpakt worden verstuurd. We raden je aan om de bestelde producten na ontvangst meteen te inspecteren. Mochten de producten niet aan de verwachting voldoen, aarzel dan niet om ons per e-mail daarvan op de hoogte te stellen. We zullen proberen eventuele problemen of klachten op de best mogelijke manier op te lossen.

Herroepingsrecht
Elke consument die via internet een aankoop doet heeft wettelijk recht op een zichttermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in na ontvangst van de bestelling. Gedurende deze zichttermijn heb je de mogelijkheid om het product te beoordelen en te bepalen of je het wil houden.
Mocht je, om wat voor reden dan ook, besluiten om één of meerdere artikelen niet te houden dan mag je deze retourneren. Indien aan alle door Glashangers.nl gestelde voorwaarden wordt voldaan dan wordt het orderbedrag (minus de verzendkosten) gecrediteerd via dezelfde wijze als van de betaling. Dit zal uiterlijk binnen 10 werkdagen gebeuren. 
Uitzonderingen op het herroepingsrecht zijn producten die speciaal in opdracht zijn gemaakt.

Voorwaarden
Tijdens de 14 dagen zichttermijn dien je zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. Je mag de producten bekijken, maar niet in gebruik nemen. Je mag de producten uit de verpakking halen, maar alleen voor zover dat nodig is om het product te kunnen beoordelen. Indien je van het herroepingsrecht gebruik wenst te maken dan dien je altijd eerst contact met ons op te nemen via de e-mail. Je dient de product(en) met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren binnen 14 dagen. Het risico en de kosten van retourneren is voor de klant.

Glashangers.nl accepteert alleen producten retour die:
- In de originele verpakking zitten (indien redelijkerwijs mogelijk).
- Onbeschadigd, ongebruikt/ongedragen en in originele staat zijn.
- Voldoende gefrankeerd zijn.
- Binnen 14 dagen na ontvangst aan ons worden geretourneerd.
Na de zichttermijn van 14 dagen wordt de overeenkomst bindend, retourneren is dan niet meer mogelijk.

Heb je gebruik gemaakt van gratis verzending. Bijvoorbeeld "Gratis briefpost bij orderbedrag vanaf 25,- " en je stuurt een of meerdere producten retour waardoor het orderbedrag lager wordt dan €25,- ,dan worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze zullen worden ingehouden op het te crediteren bedrag.

Kosten retourzending
Het risico en de kosten van retourneren is voor de klant.

Retouradres:
Westerhof Bijoux & Gifts
Oude Hoevenweg 13
7671 PG Vriezenveen

Moment...