Artikelpagina
Theetipje "You Can't Buy Happiness But You Can Buy Tea"

Wit theetipje handgemaakt van glas. Klein vierkant glazen schaaltje met tekst.
Wit theetipje handgemaakt van glas. Klein vierkant glazen schaaltje met tekst. Onderzijde witte schaaltje persoonlijk gesigneerd.
€ 19,95
Theetipje "You Can't Buy Happiness But You Can Buy Tea" is verkrijgbaar per 1

Wit glazen theetipje met tekst: "You Can't Buy Happiness But You Can Buy Tea".
Wit theetipje handgemaakt van glas. Klein vierkant glazen schaaltje met tekst. Glazen schaaltje van wit glas voor theezakjes of andere kleine dingen zoals bonbons, saus, waxinelichtje of op je nachtkastje voor de sieraden. Handgemaakt in eigen atelier d.m.v. glasfusing.
Afmeting 7,8 x 7,8 cm.
Hoogte ca. 2 cm.

Persoonlijk gesigneerd aan de onderkant van het schaaltje

Beschrijving

Wit theetipje handgemaakt van glas. Klein vierkant glazen schaaltje met tekst. Op het glazen theetipje staat de tekst in sepiakleur: "You Can't Buy Happiness But You Can Buy Tea". Glazen schaaltje van wit glas voor theezakjes of andere kleine dingen zoals bonbons, saus, waxinelichtje of op je nachtkastje voor de sieraden. Van dit witte glazen theetipje is er maar 1 gemaakt in eigen atelier d.m.v. glasfusing in een speciale glasoven!

Dit prachtige schaaltje met tekst is ook te maken met andere teksten of in een andere kleur! Dit schaaltje is een origineel kado om te geven aan elke theeliefhebber! Het is ook mogelijk om bij dit theetipje een bijpassend roerstaafje te kopen!

Alle glazen theetipjes zijn stapelbaar! Schaaltjes kunnen gewoon in de vaatwasser, maar handwas is vaak beter voor glaswerk.

ARTIKELNUMMER
TT0096
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Wit

Moment...