Artikelpagina
Kinder Sieraden Set Blue Mix

Handgemaakte blauwe sieraden set voor kinderen; ketting met hanger, kinderring en bijpassend haarknipje.
Handgemaakte blauwe sieraden set voor kinderen; ketting met hanger, kinderring en bijpassend haarknipje. Lichtblauw waxkoord met een glazen hangertje van prachtige blauwe millefiori glazen bloemen Verstelbare kinderring met blauw-gele glazen bloem blauwe haarknip van millefiori glas gemaakt Achterkant bronskleurig haarknipje

Normale prijs: € 26,85

SALE € 17,50

Kinder Sieraden Set Blue Mix is verkrijgbaar per 1

Handgemaakte blauwe sieraden set voor kinderen. Lichtblauw wax koordje met blauw glazen hangertje, verstelbare kinderring met blauw-gele bloem en een bijpassend haarknipje.
Inclusief:
- Handgemaakte kleine blauwe glashanger. Afm. 3,1 x 2,2 cm.
- Lichtblauw wax koordje lengte 90 cm. om zelf gemakkelijk een ketting van te knopen.
- Handgemaakte verstelbare kinderring met glazen blauw-gele bloem. Diameter ring 14 mm. Afm. glazen bloem cabochon 12 mm.
- Handgemaakt bronskleurig haarknipje met blauwe glazen cabochon. Afm. 4,8 cm.

Deze complete blauwe sieraden set is handgemaakt in eigen atelier van het mooiste glas!
Nikkelvrij.

Beschrijving

Handgemaakte blauwe sieraden set voor kinderen.
De set bestaat uit de volgende blauwe kindersieraden:
- Lichtblauw wax koordje van 90 cm lengte om zelf een ketting van te knopen. Bekijk hier de uitleg om gemakkelijk een ketting met schuifknoop te maken van het koord.
- Millefiori glashanger met blauwe bloemen en sterren; Afmeting 3,1 x 2,2 cm. Nikkelvrij
- Verstelbare kinderring met een prachtige glazen cabochon. Afmeting ring (zonder te verstellen) is 14 mm. diameter. De glazen cabochon is 12 mm. doorsnede.
- Bijpassend bronskleurig haarknipje met een mooie blauwe millefiori glazen pronkstukje. Het haarknipje heeft een lengte van 4,8 cm.

Deze blauwe sieraden set voor kinderen is gemaakt d.m.v. glasfusing en is 100% handwerk uit eigen atelier. Er is maar 1 unieke set gemaakt dus wacht niet te lang! Originele kindersieraden set om cadeau te geven!
De normale prijs voor deze kindersieraden is € 26,85, maar nu voor een speciale prijs van €17,50. Deze kinder sieradenset wordt alleen als set verkocht. Eventueel nog andere bijpassende sieraden bij te kopen in de winkel.

Deze sieraden set wordt als cadeau verpakt in een organza sieradenbuideltje.

ARTIKELNUMMER
MS0019
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Blauw

Moment...