Artikelpagina
Glazen Cactus "Grusonii"

Handgemaakte glazen cactus decoratie kopen? Unieke groene cactus van glas compleet met pot en siergrind.
Handgemaakte glazen cactus decoratie kopen? Unieke groene cactus van glas compleet met pot en siergrind. Glazen Cactus "Grusonii"

Normale prijs: € 29,95

SALE € 12,50

Glazen Cactus "Grusonii" is verkrijgbaar per 1

Handgemaakte glazen cactus decoratie. Unieke groene cactus van speciaal glas compleet met pot en siergrind. Decoratie cactus voor huis en tuin!
Glasfusing uit eigen atelier. Eenmalig handgemaakt ontwerp
Afmeting cactus incl. pot ca. 15,5 cm. hoog x 10,5 cm. breed.
Persoonlijk gesigneerd aan de achterzijde van de cactus.

Beschrijving

Handgemaakte glazen cactus decoratie kopen? Unieke groene cactus van glas compleet met terracotta pot en siergrind. Unieke glasfusing cactus uit eigen atelier.
Deze cactus is gemaakt van speciaal art glas in groene tinten gecombineerd met helder glas en een mooie oranje-roze bloem van prachtig helder glas. Ook deze cactus heeft natuurlijk rondom mooie stekels, alleen niet zulke vervelende stekels als bij de echte! De cactus is een plantensteker en staat in een terracotta bloempot met mooi naturel gekleurd siergrind en een sierlijke detail van een strik aan de pot.
Je kan deze bloempot met cactus overal neerzetten in huis, maar buiten zou ook mogelijk zijn aangezien glas weerbestendig is. Zet je er een lichtje/kaarsje achter dan komt het glas van de cactus nog veel mooier uit! Ook bijvoorbeeld in de vensterbank waar het glas het licht kan "vangen" komt glas altijd mooier uit!

Persoonlijk gesigneerd aan de achterzijde van de cactus.

Totale afmeting is ca. 15,5 cm. hoog, breedte is ca. 10,5 cm.
Uniek eenmalig gemaakt object weg=weg!

ARTIKELNUMMER
GF0027
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Groen

Moment...