Artikelpagina
Sieradenrek Blue Special

Exclusief sieraden rek. Glazen standaard voor het opbergen van juwelen en sieraden. Handgemaakt van diverse soorten blauw glas!
Exclusief sieraden rek. Glazen standaard voor het opbergen van juwelen en sieraden. Handgemaakt van diverse soorten blauw glas! Achterkant blauw glazen sieradenrek, persoonlijk gesigneerd.
€ 49,95
Sieradenrek Blue Special is verkrijgbaar per 1

Exclusief sieraden rek. Glazen standaard voor het opbergen van juwelen en sieraden. Handgemaakt van diverse soorten blauw glas!
Glasfusing uit eigen atelier. Persoonlijk gesigneerd aan de achterzijde.
Houten plateau met edelstaal/rvs glashouders.

Afmeting houten plateau ca. 35 x 13 cm.
Afmeting glazen standaard (excl. houten schijf) ca. 29 x 24 cm.
Juwelen standaard om al je oorbellen, armbanden en kettingen aan op te hangen!

Geleverd excl. getoonde sieraden. Zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost


Beschrijving

Exclusief sieraden rek. Glazen standaard voor het opbergen van juwelen en sieraden. Handgemaakt van diverse soorten blauw glas! Originele sieraden display gemaakt van het mooiste blauwe glas! Deze unieke display van glas is een echte MUST-HAVE voor iedereen die houdt van glazen sieraden, aan deze sieraden standaard komen al je sieraden prachtig uit. Nooit meer je sieraden in de knoop of een chaos in je sieradenkistje; gebruik deze sieraden display om al je sieraden overzichtelijk op te hangen. Aan dit sieradenrek kun je met gemak 25 paar oorbellen kwijt, maar ook je armbanden en kettingen. Een bijzondere display om al je (glazen) sieraden op te showen!


De standaard is gemaakt van heldere en opale blauwe glassoorten gecombineerd met transparant glas. In het echt is dit sieradenrek nog véél mooier en sprekender. Als je ziet hoe mooi deze standaard staat als er een beetje licht op valt; super gaaf!
De glazen boom is gemaakt van speciaal art glass dat we versmelten in ons eigen glasatelier met de glasfusing techniek. Voor de glasfusing techniek wordt een glasoven gebruikt en onder een computergestuurd proces bij temperaturen van ruim 800 graden wordt het glas versmolten tot een geheel.
Het blauwe glazen sieradenrek staat op een mooie standaard van onbewerkt hout met stijlvolle edelstaal glassteunen.
Deze sieradenboom is een uniek éénmalig ontwerp.


Afmeting totale sieraden standaard is ca. 31,5 cm. hoog x 35,5 cm. breed.
Afmeting glazen rek is 29 x 24 cm.
Afmeting houten plateau is 35 x 13 cm.


Geleverd excl. sieraden. Dit sieradenrekje wordt degelijk verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SS005
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Blauw

Moment...