Artikelpagina
Kerstboom Waxinelichthouder Christmas Colors

Groene glazen kerstboom van speciaal glas met waxinelichthouders. Unieke kaarsenhouder voor kerst!
Groene glazen kerstboom van speciaal glas met waxinelichthouders. Unieke kaarsenhouder voor kerst! Groen met rode glazen kerstboom met houders voor waxinelichtjes. Unieke kerstdecoratie. Kerstboom Waxinelichthouder Christmas Colors
€ 49,95
Kerstboom Waxinelichthouder Christmas Colors is verkrijgbaar per 1

Groene glazen kerstboom van speciaal glas met waxinelichthouders. Sfeervolle witte metalen kaarsenhouder met exclusieve groen-rode glasfusing uit eigen atelier!
Afmeting ca. 60 cm. hoog x 34 cm. breed

Persoonlijk gesigneerd aan de achterzijde van de kerstboom.

Beschrijving

Groene glazen kerstboom met rode accenten van speciaal glas met waxinelichthouders.Glazen kerstboom en kerstster van groene en rode glassoorten met 4 waxinelichthouders. Het midden van de kerstboom is opengewerkt in de vorm van een ster. Glasfusing uit eigen atelier!
Unieke witte "vintage" metalen kaarsenhouder voor waxinelichtjes met een handgemaakte glazen kerstboom en kerstster gemaakt van prachtig groen en rood glas. Naast de kerstboom zitten in totaal 4 waxinelichthouders geschikt voor een waxinelichtje. Van deze unieke kerstboom is er maar 1 gemaakt exclusief door Glashangers.nl Weg= dus écht weg!
Plaats deze glazen kerstversiering in de vensterbank of een andere plekje in het licht en het gekleurde glas zal het licht prachtig laten doorschijnen. De foto doet eigenlijk geen recht aan deze prachtige glazen kerstboom. In het echt is deze kerstboom veel mooier en sprekender!
Deze bijzondere kerstboom is gesigneerd aan de achterzijde.

Totale hoogte ca. 60 cm.
Breedte ca. 34 cm.

ARTIKELNUMMER
GF0023
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Groen, Rood

Moment...