Artikelpagina
Kerstboom Waxinelichthouder Brown Chique

Luxe glasfusing kerstboom kaarsenhouder met bruin-gele glaskunst kerstboom.
Luxe glasfusing kerstboom kaarsenhouder met bruin-gele glaskunst kerstboom. Kerstboom met waxinelichtjes voor kerst. Glasfusing decoratie voor kerst! Kerstboom met kerstster van bruin-geel glas gemaakt. Kerstdecoratie met waxinelichtjes.
€ 49,95
Kerstboom Waxinelichthouder Brown Chique is verkrijgbaar per 1

Luxe glasfusing kerstboom kaarsenhouder met bruin-gele glaskunst kerstboom. Exclusieve glasfusing waxinelichthouder voor kerst uit eigen atelier!
Afmeting ca. 60 cm. hoog x 34 cm. breed

Persoonlijk gesigneerd aan de achterzijde van de kerstboom.

Beschrijving

Luxe glasfusing kerstboom kaarsenhouder met bruin-gele glaskunst kerstboom. Exclusieve glazen kerstboom gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier! Van deze kerstboom is er maar 1 uniek exemplaar gemaakt, op=op!
Unieke witte metalen "geschuurde vintage" kaarsenhouder geschikt voor waxinelichtjes met een handgemaakte glazen kerstboom en kerstster gemaakt in prachtige bruine, amber en gele tinten. Aan beide zijden van de kerstboom zitten 2 waxinelichthouders geschikt voor een waxinelichtje. Van deze unieke bruine-gele glazen kerstboom is er maar 1 gemaakt exclusief door Glashangers.nl Weg=weg!
Plaats deze bruin-gele glazen kerstversiering in de vensterbank of een andere plekje in het licht en het gekleurde glas zal het licht prachtig laten doorschijnen. De foto doet eigenlijk geen recht aan deze prachtige glazen kerstboom. In het echt is het gekleurde glas veel mooier en sprekender!
Deze mooie bruin-gele glazen kerstboom is gesigneerd aan de achterzijde.

Totale hoogte ca. 60 cm.
Breedte ca. 34 cm.

ARTIKELNUMMER
GF0019
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Bruin, Geel

Moment...