Artikelpagina
Happy Bird Filip (L)

Grote blauwe glazen vogel gemaakt van helder glas met blauwe en oranje accenten.
€ 27,95

Grote blauwe glazen vogel gemaakt van helder glas met blauwe en oranje accenten. Unieke decoratieve glazen hanger voor huis en tuin! Glazen vogel hanger handgemaakte van prachtig gekleurd glas!
Unieke eenmalige vogel uit eigen atelier!
Afmeting ca. 15,9 x 7,8 cm.

Blauwe glazen vogel om je tuin of huis mee te decoreren! Glas is weerbestendig dus kan het hele jaar buiten hangen!

Verzending met pakketpost

Beschrijving

Grote blauwe glazen vogel gemaakt van helder glas met blauwe en oranje accenten.Unieke decoratieve glazen hanger voor huis en tuin! Glazen vogel hanger handgemaakte van prachtig helder glas met blauwe en oranje gekleurde accenten in het glas! De vogel is gemaakt van helder transparant glas met transparante en opale (ondoorzichtige) accenten. In het echt is deze vogel veel mooier dan de foto laat zien. Deze vogel is een uniek éénmalig exemplaar uit eigen atelier. De vogel van de foto krijg je ook! Het is mogelijk om in opdracht vogeltjes bij te maken!
Deze bijzondere blauwe vogel zal prachtig staan in elke tuin, maar ook fantastisch om in huis op te hangen op een witte muur of voor het raam! Deze glazen vogel is een origineel cadeau om te geven!

Deze blauw-oranje vogel heeft een afmeting van ca. 15,9 x 7.8 cm.

Glas is weerbestendig dus je kan de vogel eventueel het hele jaar buiten laten hangen, zo blijft de tuin in de winter ook mooi!

Verzending met pakketpost

ARTIKELNUMMER
HT0354
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Blauw

Ook interessant!

Moment...