Artikelpagina
Butterfly Lilly

Handgemaakte glazen vlinder met millefiori glas. Glazen vlinder voor huis en tuin decoratie!
€ 21,95

Handgemaakte glazen vlinder met millefiori glas. Glazen vlinder voor huis en tuin decoratie!
Glasfusing uit eigen atelier! Eenmalig uniek ontwerp.
Afmeting ca. 9,6 x 7,5 cm.
Gekleurde glazen vlinder om je tuin of huis mee te decoreren! Glas is weerbestendig dus kan met zonneschijn en vorst buiten hangen!

Verzending met pakketpost

Beschrijving

Handgemaakte glazen vlinder met millefiori glas. Glazen vlinder voor huis en tuin decoratie! Er is er maar 1 uniek exemplaar van gemaakt dus wacht niet te lang, weg=weg!! Glasfusing vlinder van transparant en helder donkerblauw glas versierd met allerlei kleurrijke millefiori accenten en lila millefiori cirkels. De vlinder is prachtig gedetailleerd en kleurrijk, daar waar Italiaans millefiori bekend om staat. Deze bijzondere gekleurde glazen vlinder zal prachtig staan in elke tuin en op elk balkon, maar ook heel mooi voor het raam in huis! Deze vlinder is gemaakt van helder glas dus je ziet ook aan de achterkant de kleurrijke accenten. Er zit een metalen oogje in het glas waaraan je de vlinder kan ophangen. Een origineel glaskunst cadeau om te geven aan iemand die alles al heeft!

De vlinder heeft een afmeting van ca. 9,5 x 7,5 cm.

Glas is weerbestendig dus je kan deze vlinder het hele jaar buiten laten hangen, zo blijft je balkon of tuin in de winter ook mooi!

Verzending met pakketpost

ARTIKELNUMMER
HT0299
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Blauw, Lila, Multicolor

Ook interessant!

Moment...