Artikelpagina
Happy Bird Dex (L)

Exclusieve glazen vogel van prachtig glas in groen, geel en turquoise tinten. Fraaie decoratieve hanger voor de tuin of in huis.
€ 32,95
Happy Bird Dex (L) is verkrijgbaar per 1

Exclusieve glazen vogel van prachtig glas in groen, geel en turquoise tinten. Fraaie decoratieve hanger voor de tuin of in huis. Deze glazen vogel hanger is handgemaakt van prachtig gekleurd glas met hele bijzondere accenten! Je blijft ernaar kijken zoveel details zitten er in het glas.
Unieke eenmalige vogel uit eigen atelier!
Afmeting ca. 17 x 8,5 cm.

Groene glazen vogel om je tuin of huis mee te decoreren! Glas is weerbestendig dus kan het hele jaar buiten hangen!

Verzending met pakketpost

Beschrijving

Exclusieve glazen vogel van prachtig glas in groen, geel en turquoise tinten. Fraaie decoratieve hanger voor de tuin of in huis. Glazen vogel hanger handgemaakt van prachtig gekleurd glas met hele bijzondere accenten! Je blijft ernaar kijken, er zitten zoveel details in het glas. De vogel is gemaakt van helder transparant glas met transparante en opale (ondoorzichtige) accenten. In het echt is deze vogel veel mooier dan de foto laat zien. Deze vogel is een uniek éénmalig exemplaar uit eigen atelier. De vogel van de foto krijg je ook! Het is mogelijk om in opdracht vogeltjes bij te maken!
Deze bijzondere groen-blauwe vogel zal prachtig staan in elke tuin, maar ook fantastisch om in huis op te hangen op een witte muur of voor het raam! Deze glazen vogel is een origineel cadeau om te geven!

Deze blauw-oranje vogel heeft een afmeting van ca. 17 x 8,5 cm.

Glas is weerbestendig dus je kan de vogel eventueel het hele jaar buiten laten hangen, zo blijft de tuin in de winter ook mooi!

Verzending met pakketpost

ARTIKELNUMMER
HT0356
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Geel, Groen, Turquoise

Ook interessant!

Moment...