Artikelpagina
Happy Bird Aafje (L)

Unieke glazen vogel hanger met prachtig reactief glas in de kleuren groen, blauw en ivoor.
€ 32,95
Happy Bird Aafje (L) is verkrijgbaar per 1

Unieke glazen vogel hanger met prachtig reactief glas in de kleuren groen, blauw en ivoor. Unieke decoratieve glazen vogel hanger voor huis en tuin! Glazen vogel hanger handgemaakt van prachtig gekleurd glas met hele bijzondere accenten! Je blijft ernaar kijken zoveel details zitten er in het glas.
Unieke eenmalige vogel uit eigen atelier!
Afmeting ca. 15,2 x 8,5 cm.

Blauwe-groene glazen vogel om je tuin of huis mee te decoreren! Glas is weerbestendig dus kan het hele jaar buiten hangen!

Verzending met pakketpost

Beschrijving

Unieke glazen vogel hanger met prachtig reactief glas in de kleuren groen, blauw en ivoor. Unieke decoratieve glazen vogel hanger voor huis en tuin! Glazen vogel hanger handgemaakt van prachtig gekleurd glas met hele bijzondere accenten! Je blijft ernaar kijken zoveel details zitten er in het glas. Glazen vogel hanger handgemaakt van prachtig helder glas met blauwe, ivoor en olijfgroene accenten in het glas! De vogel is gemaakt van helder transparant glas met transparante en opale (ondoorzichtige) accenten. In het echt is deze vogel veel mooier dan de foto laat zien. Deze vogel is een uniek éénmalig exemplaar uit eigen atelier. De vogel van de foto krijg je ook! Het is mogelijk om in opdracht vogeltjes bij te maken!
Deze bijzondere groen-blauwe vogel zal prachtig staan in elke tuin, maar ook fantastisch om in huis op te hangen op een witte muur of voor het raam! Deze glazen vogel is een origineel cadeau om te geven!

Deze blauw-oranje vogel heeft een afmeting van ca. 15,2 x 8,5 cm.

Glas is weerbestendig dus je kan de vogel eventueel het hele jaar buiten laten hangen, zo blijft de tuin in de winter ook mooi!

Verzending met pakketpost

ARTIKELNUMMER
HT0355
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Blauw, Groen, Wit

Ook interessant!

Moment...