Artikelpagina
Happy Bird Loes (L)

Glazen vogel hanger in pastel kleuren van roze, lila, mintgroen en paars glas.
€ 29,95
Happy Bird Loes (L) is verkrijgbaar per 1

Glazen vogel hanger in pastel kleuren van roze, lila, mintgroen en paars glas. Glazen vogel hanger handgemaakte van prachtig gekleurd glas!
Unieke eenmalige vogel uit eigen atelier!
Afmeting ca. 15 x 8,5 cm.

Kleurrijke pastel vogel om je tuin of huis mee te decoreren! Glas is weersbestendig dus kan het hele jaar buiten hangen!

Verzending met pakketpost

Beschrijving

Glazen vogel hanger in pastel kleuren van roze, lila, mintgroen en paars glas. Glazen vogel hanger handgemaakte van prachtig pastel gekleurd glas! De vogel is gemaakt van helder transparant glas met diverse accenten in allerlei kleuren en patronen van pastel gekleurd glas. In het echt is deze vogel veel mooier dan de foto laat zien. Deze vogel is een éénmalig exemplaar uit eigen atelier. De vogel van de foto krijg je ook! Het is mogelijk om in opdracht vogeltjes bij te maken!
Deze bijzondere vogel zal prachtig staan in elke tuin, maar ook fantastisch om in huis op te hangen op een witte muur of voor het raam! Deze glazen vogel is een origineel cadeau om te geven!

Deze kleurrijke vogel heeft een afmeting van ca. 15 x 8,5 cm.

Glas is weerbestendig dus je kan de vogel eventueel het hele jaar buiten laten hangen, zo blijft de tuin in de winter ook mooi!

Verzending met pakketpost

ARTIKELNUMMER
HT0350
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Groen, Lila, Paars, Roze

Ook interessant!

Moment...