Artikelpagina
Happy Bird Marit

Luxe glazen vogel versierd met kostbaar dichroide glas in alle kleuren van de regenboog.
€ 24,95
Happy Bird Marit is verkrijgbaar per 1

Luxe glazen vogel versierd met kostbaar dichroide glas in alle kleuren van de regenboog.
Unieke eenmalige vogel uit eigen atelier!
Afmeting ca. 11,8 x 6,5 cm.

Kleurrijke dichroide vogel om je tuin of huis mee te decoreren! Glas is weersbestendig dus kan het hele jaar buiten hangen!

Verzending met pakketpost

Beschrijving

Luxe glazen vogel versierd met kostbaar dichroide glas in alle kleuren van de regenboog. De vogel is gemaakt van helder transparant glas met diverse accenten in allerlei kleuren en patronen van speciaal dichroide glas. Dichroide glas is een zeer kostbare glassoort doordat deze is bewerkt met edelmetaal. Dit laagje op het glas breekt het licht waardoor het glas een gloed krijgt dat veranderd afhankelijk van de lichtinval. Helaas kan geen enkele foto weergeven hoe mooi dit effect is! In het echt is deze vogel veel mooier dan de foto laat zien. Aan de achterkant van de vogel zijn de gekleurde accenten effen zwart. Deze vogel is een uniek en éénmalig exemplaar uit ons eigen atelier. De vogel van de foto krijg je ook!
Deze bijzondere vogel zal prachtig staan in elke tuin, maar ook fantastisch om in huis op te hangen op een witte muur of voor het raam! Deze glazen vogel is een origineel cadeau om te geven!

Deze kleurrijke vogel heeft een afmeting van ca. 11,8 x 6,5 cm.

Glas is weerbestendig dus je kan de vogel eventueel het hele jaar buiten laten hangen, zo blijft de tuin in de winter ook mooi!

Verzending met pakketpost

ARTIKELNUMMER
HT0132
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Ook interessant!

Moment...