Artikelpagina
Raamhanger "Favorite Day"

Winnie the Pooh babykamer decoratie hanger. Glazen raamhanger met Winnie the Pooh quote.
€ 29,95
Raamhanger "Favorite Day" is verkrijgbaar per 1

Winnie the Pooh babykamer decoratie hanger. Glazen raamhanger met Winnie the Pooh quote. Unieke heldere glazen raamhanger met blauwe en groene versiering.
Handgemaakte glasfusing hanger uit eigen atelier. Uniek eenmalig exemplaar dus weg=weg!
Afmeting ca. 17 x 14,5 cm.
Gewicht ca. 228 gram

Dit originele tekstbord wordt verstuurd met pakketpost

Beschrijving

Winnie the Pooh babykamer decoratie hanger. Glazen raamhanger met Winnie the Pooh quote.

Any day spent with you
is my favorite day.
So, today is my new favorite day.

Een unieke glazen raamhanger gemaakt van transparant helder glas met een sepia kleurige print van Winnie the Pooh met knorretje. De rand is versierd met blauwe en (mint) groene accenten.
De afbeelding en de tekst op dit bord is slijtvast en voor een leven lang kleurvast ingebrand. De tekst is ingebrand in het glas bij temperaturen van bijna 800 graden in een speciale glasoven. De kleuren en de tekst in dit prachtige tekst bord blijven een leven lang mooi! Glas is kleurecht en verkleurd niet!

Hang dit prachtige bordje voor het raam en stel je voor hoe mooi het zonlicht door de hanger schijnt! Deze hanger kan zowel voor het raam gehangen worden in bijvoorbeeld de babykamer, maar ook aan de muur. Je kan hem ook prachtig neerzetten op een wandbord. Doordat de tekst is gemaakt op helder glas is een achtergrond zoals bijvoorbeeld een effen muur wel aan te raden, dan komt de tekst het mooiste uit! Op de foto komt de tekst en afbeelding een beetje wazig uit door de schittering van de zon, maar de tekst en afbeelding zijn mooi scherp.

Deze unieke glazen hanger is met veel liefde handgemaakt in eigen atelier! We hebben van dit tekstbordje maar 1 uniek exemplaar gemaakt! Echt een perfect geschenk om te geven als kraamkado of voor een Winnie the Pooh kinderkamer.
Deze raamhanger heeft een afmeting van ca. 17 x 14,5 cm.

Dit originele tekstbord wordt verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
HT0345
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Blauw, Groen

Moment...