Artikelpagina
Funky Flower Yellow Tulip

Handgemaakte gele glazen tulp hanger. Unieke tulp raamhanger van groen en geel glas met kleine millefiori bloemetjes accenten.
€ 24,95
Funky Flower Yellow Tulip is verkrijgbaar per 1

Handgemaakte gele glazen tulp hanger. Unieke tulp raamhanger van groen en geel glas met kleine millefiori bloemetjes accenten. Unieke raamhanger of suncatcher voor huis en tuin!
Glasfusing uit eigen atelier! Eenmalig uniek ontwerp.
Afmeting ca. 17 x 7,3 cm.

Groen-gele glazen tulp om je tuin of huis mee te decoreren! Glas is weerbestendig dus kan het hele jaar buiten hangen!

Verzending met pakketpost

Beschrijving

Handgemaakte gele glazen tulp hanger. Unieke tulp raamhanger van groen en geel glas met kleine millefiori bloemetjes accenten. Unieke raamhanger of suncatcher voor huis, balkon en tuin! Er zit een oogje bovenaan de tulp waar je hem mee kan ophangen, maar je kan deze tulp natuurlijk ook mooi in een bloempot in het zand steken. Unieke bloem hanger van speciaal glas! Er is er maar 1 van gemaakt dus wacht niet te lang, weg=weg!! Glasfusing bloem van opale glassoorten in groen en geel tint met in het gele glas een sierlijke versiering van tientallen kleine geel-rode millefiori bloemetjes.
Een origineel glaskunst cadeau om te geven aan iemand die alles al heeft!

Deze tulp hanger heeft een afmeting van ca. 17 x 7,3 cm.

Glas is weerbestendig dus je kan deze tulp eventueel het hele jaar buiten laten staan/hangen, zo blijft de tuin in de winter ook mooi!

Verzending met pakketpost

ARTIKELNUMMER
HT0304
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Geel, Groen

Ook interessant!

Moment...