Artikelpagina
Theetipje Turquoise Mixed

Helder turquoise glazen schaaltje met prachtige turquoise en blauwe millefiori accenten.
Helder turquoise glazen schaaltje met prachtige turquoise en blauwe millefiori accenten. Onderzijde turquoise schaaltje met persoonlijke gravering
€ 16,95
Theetipje Turquoise Mixed is verkrijgbaar per 1

Helder turquoise glazen schaaltje met prachtige turquoise en blauwe millefiori accenten. Glazen schaal voor waxinelichtje, theezakje, sieraden, bonbons, (dip)saus etc..
Afmeting 7,8 x 7,8 cm.
Hoogte ca. 1,9 cm.
Persoonlijk gegraveerd aan de onderkant van het schaaltje
Verzending met pakketpost

Beschrijving

Helder turquoise glazen schaaltje met prachtige turquoise en blauwe millefiori accenten. Unieke glazen schaal voor waxinelichtje, theezakje, sieraden, bonbons, (dip)saus etc.. Dit kleine schaaltje is gemaakt van helder turquoise glas met accenten van blauwe,metallic en turquoise millefiori figuren. Millefiori glas is Italiaans glas, ook wel Murano of Moretti glas genoemd en staat bekend om de prachtige kleurrijke figuren!

Van dit bijzondere turquoise glazen schaaltje is er maar 1 gemaakt in eigen atelier d.m.v. glasfusing in een speciale glasoven! Het is eventueel mogelijk om meerdere turquoise schalen te maken in opdracht.


Dit fraaie turquoise glazen schaaltje is een origineel kado om te geven, maar ook ideaal om zelf te hebben! Het is ook mogelijk om bij dit schaaltje een bijpassend roerstaafje te kopen!


Alle glazen theetipjes zijn stapelbaar! Schaaltjes kunnen het beste met de hand worden afgewassen

ARTIKELNUMMER
TT0053
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Turquoise

Moment...