Verzendkosten

Nederland  
Brievenbuspost  € 2.95 (vanaf €25,- GRATIS)    

Pakketpost 

€ 4,95 (vanaf €75,- GRATIS)

 Europa  
 Brievenbuspost €3.95 
 Pakketpost  €19.95

Brievenbuspost is geldig voor sieraden en accessoires die in een envelope passen. Pakketpost wordt gebruikt voor grotere producten zoals glazen schalen, plantenstekers en suncatchers. Bij verzending met pakketpost krijg je ook een Track & Trace code waarmee je de zending kan volgen. Alle artikelen worden zorgvuldig gecontroleerd en ingepakt in bubbeltjesfolie voor verzending!

Levertijden

Bestellingen waarvan de producten op voorraad zijn en welke volledig zijn betaald worden binnen 24-48 uur verstuurd. Wij verzenden briefpost met PostNL. Pakketpost wordt verstuurd met DHL. Zowel DHL als PostNL hebben een snelle levertijd. Je kan de bestelling binnen 48 uur in huis verwachten. Mocht je na 5 werkdagen nog geen bestelling hebben ontvangen, neem dan gerust contact met ons op!

Voor buitenlandse zendingen verstuurd Glashangers met PostNL. De levertijd van buitenlandzendingen varieert per bestemming, maar houdt rekening met circa 5 werkdagen.

Bestellingen worden bezorgd van dinsdag t/m zaterdag. (Let op! Vanaf januari 2014 levert PostNL geen post meer op maandag!). Bezorgen op zon-, en feestdagen is helaas niet mogelijk.

Moment...