Artikelpagina
Schaal Reach Purple

Unieke vierkante gekleurde glazen schaal van paars, oranje en groen glas. Glasfusing schaal!
Unieke vierkante gekleurde glazen schaal van paars, oranje en groen glas. Glasfusing schaal! Diepe vierkante kom/schaal van gekleurd glas. Handgemaakte glaskunst schaal. Vierkante diepe glazen schaal van paars, groen en oranje gekleurd glas. Glasfusing schaal van prachtig helder paars, groen en opaal oranje glas. Onderzijde vierkante glazen schaal persoonlijk gesigneerd en afgewerkt met rubberen stootdopjes.
€ 64,95

Unieke vierkante gekleurde glazen schaal van paars, oranje en groen glas. Glasfusing schaal gemaakt van prachtig dik gekleurd glas met soms wel 4 lagen glas!
Unieke handgemaakte diepe schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 14,7 x 14,5 cm. Hoogte ca. 5,5 cm. op de hoeken aan de rand
Gewicht: 412 gram

De schaal is afgewerkt met rubberen stootdopjes en persoonlijk gesigneerd aan de onderzijde aan de rand.

Beschrijving

Unieke vierkante gekleurde glazen schaal van paars, oranje en groen glas. Glasfusing schaal! De schaal is gemaakt van diverse soorten helder en opaal glas in prachtige sprekende "felle" kleuren paars,oranje en groen. Een fraaie schaal met kleurrijk glas, een echte blikvanger in elk interieur. In het echt zijn de kleuren nog veel sprekender!

Deze exclusieve groen-oranje-paarse schaal is een uniek en éénmalig ontwerp. Ambachtelijk gemaakt door middel van de glasfusing techniek in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere dagen in een speciale glasoven gefused volgens een specifiek stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden. Compleet handwerk; er is veel tijd en aandacht besteed aan de schaal. Deze schaal bestaat uit soms wel 4 lagen glas.

Deze schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant van de schaal en afgewerkt met transparante rubberen stootdopjes.


Afmeting schaal ca. 14,7 x 14,5 cm.

Gewicht ca. 412 gram.

Hoogte aan de rand ca. 5,5 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0028
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Groen, Oranje, Paars

Moment...