Artikelpagina
Happy Bird Marly

Vrolijke vogel decoratie voor de babykamer. Glazen vogel hanger handgemaakte van prachtig gekleurd glas!
€ 24,95

Vrolijke vogel decoratie voor de babykamer. Glazen vogel hanger handgemaakte van prachtig gekleurd glas!
Unieke eenmalige vogel uit eigen atelier!
Afmeting ca. 11,5 x 6,7 cm.

Kleurrijke dichroide vogel om je tuin of huis mee te decoreren! Glas is weersbestendig dus kan het hele jaar buiten hangen!

Verzending met pakketpost

Beschrijving

Vrolijke vogel decoratie voor de babykamer. Glazen vogel hanger handgemaakte van prachtig gekleurd glas! De vogel is gemaakt van helder transparant glas met diverse accenten in allerlei kleuren en patronen van speciaal dichroide glas. Dichroide glas is een zeer kostbare glassoort doordat deze is bewerkt met edelmetalen. Dit laagje op het glas breekt het licht waardoor het glas een gloed krijgt dat veranderd afhankelijk van de lichtinval. Helaas kan geen enkele foto weergeven hoe mooi dit effect is! In het echt is deze vogel veel mooier dan de foto laat zien. Deze vogel is een éénmalig exemplaar uit eigen atelier. De vogel van de foto krijg je ook! Het is mogelijk om in opdracht vogeltjes bij te maken!
Deze bijzondere vogel zal prachtig staan in elke tuin, maar ook fantastisch om in huis op te hangen op een witte muur of voor het raam! Deze glazen vogel is een origineel cadeau om te geven!

Deze kleurrijke vogel heeft een afmeting van ca. 11,5 x 6,7 cm.

Glas is weerbestendig dus je kan de vogel eventueel het hele jaar buiten laten hangen, zo blijft de tuin in de winter ook mooi!

Verzending met pakketpost

ARTIKELNUMMER
HT0349
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor

Moment...