Artikelpagina
Happy Bird Sammy

Glazen vogeltje van ivoor wit, turquoise en blauw glas gemaakt. Je kan het vogeltje ophangen in de tuin of in huis.
€ 19,95

Glazen vogeltje van ivoor wit, turquoise en blauw glas gemaakt. Je kan het vogeltje ophangen in de tuin of in huis.
Glasfusing uit eigen atelier!
Eenmalig uniek ontwerp.
Afmeting ca. 12,3 x 6,8 cm.

Blauw-turquoise glazen vogel om je tuin of huis mee te decoreren! Glas is weerbestendig dus kan het hele jaar buiten hangen!

Verzending met pakketpost

Beschrijving

Glazen vogeltje van ivoor wit, turquoise en blauw glas gemaakt. Je kan het vogeltje ophangen in de tuin of in huis. Er is er maar 1 van gemaakt dus wacht niet te lang, weg=weg!!
Glasfusing vogel van opaal wit glas met blauw en turquoise accenten. De vogel is prachtig gedetailleerd en kleurrijk, daar waar deze "Happy Birds" bekend om staan. Deze bijzondere blauwe vogel zal prachtig staan in elke tuin en op elk balkon, maar ook heel mooi in huis voor het raam! Deze vogel heeft ook delen van helder glas dus als je de vogel op een zonnig plekje hangt zal het licht er prachtig doorheen schijnen. Er zit een metalen oogje in het glas waaraan je de vogel kan ophangen. Een origineel glaskunst cadeau om te geven aan iemand die alles al heeft! TIP: Leuk om meerdere vogels met elkaar te combineren en in de tuin of op het balkon te hangen!

Deze vogel heeft een afmeting van ca. 12,3 x 6,8 cm.

Glas is weerbestendig dus je kan de vogel eventueel het hele jaar buiten laten hangen, zo blijft de tuin in de winter ook mooi!

Verzending met pakketpost

ARTIKELNUMMER
HT0328
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Blauw, Turquoise

Moment...