Artikelpagina
Schaal Wine Bottle Merlot

Wijnfles schaal. Groene wijnfles gesmolten als schaal voor hapjes, waxinelichtjes etc.
€ 19,95

Wijnfles schaal. Olijfgroene wijnfles gesmolten als schaal voor hapjes, chips, kaas, nootjes, waxinelichtjes etc. Glazen wijnfles schaal gemaakt door middel van glasversmeling (glasfusing)
Unieke schaal uit eigen glasatelier!
Afmeting ca. 32 x 10 cm. Hoogte ca. 3 cm. (bij de kurk ca. 5 cm. hoogte)
Gewicht: 423 gram

Beschrijving

Handgemaakte olijfgroene wijnfles schaal. Olijfgroene wijnfles gesmolten als schaal. Gebruik deze schaal als ludieke eyecatcher op tafel, maar door de gebogen vorm ook een perfecte schaal voor snacks, hapjes, nootjes, olijfjes, een blokje kaas, etc. Leuk om cadeau te geven op een verjaardag met wat lekkere hapjes erbij. Je kan de schaal fles ook gebruiken als unieke waxinelichthouder. Er passen 4 waxinelichtjes in.
De schaal is gemaakt van een mooie olijfgroene wijnfles en gesmolten in de vorm van een schaal. Een leuk detail is de kurk die nog in de fles zit. Handgemaakt in eigen atelier. Om tot dit ontwerp te komen is deze schaal in een speciale glasoven gefused volgens een bepaald stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 14-24 uur. Compleet handwerk; er is veel tijd en aandacht besteed aan de schaal.


Afmeting schaal ca. 32 x 10 cm.

Gewicht ca. 423 gram.

Hoogte aan de rand ca. 3 cm. tot ca. 5 cm. bij de kurk.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF0020
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Groen

Moment...