Artikelpagina
Raamhanger "How do you spell love?"

Winnie the Pooh decoratie raamhanger/wandhanger met quote en versiering van kleurrijk roze en paars glas.
€ 29,95

Winnie the Pooh decoratie raamhanger/wandhanger met quote en versiering van kleurrijk roze en paars glas.
Handgemaakte glasfusing hanger uit eigen atelier. Uniek eenmalig exemplaar dus weg=weg!
Afmeting ca. 16,5 x 12,8 cm.
Gewicht ca. 170 gram

Dit originele tekstbord wordt verstuurd met pakketpost

Beschrijving

Winnie the Pooh decoratie raamhanger/wandhanger met quote:

How do you spell love?
you don't spell it
you feel it
-Pooh-

Een unieke glazen raamhanger gemaakt van transparant helder glas met een sepia kleurige print met quote van Winnie the Pooh met knorretje. De rand is versierd met roze, paarse, lila en oranje accenten.
De afbeelding en de tekst op dit bord is slijtvast en voor een leven lang kleurvast ingebrand. De tekst is ingebrand in het glas bij temperaturen van bijna 800 graden in een speciale glasoven. De kleuren en de tekst in dit prachtige tekst bord blijven een leven lang mooi! Glas is kleurecht en verkleurd niet!

Hang dit prachtige Winnie the Pooh "quote" bordje voor het raam en stel je voor hoe mooi het zonlicht door de hanger schijnt! Deze hanger kan zowel voor het raam gehangen worden in bijvoorbeeld de babykamer, maar ook aan de muur. Je kan hem ook prachtig neerzetten op een wandbord. Doordat de tekst is gemaakt op helder glas is een achtergrond zoals bijvoorbeeld een effen muur wel aan te raden, dan komt de tekst het mooiste uit! Op de foto komt de tekst en afbeelding een beetje wazig uit door de schittering van de zon, maar de tekst en afbeelding zijn mooi scherp.

Deze roze-paarse glazen hanger is met veel liefde handgemaakt in eigen atelier! We hebben van dit tekstbordje maar 1 uniek exemplaar gemaakt! Echt een perfect geschenk om te geven als kraamkado of als unieke decoratie in een Winnie the Pooh kinderkamer.
Deze raamhanger heeft een afmeting van ca. 16,5 x 12,8 cm.

Dit originele tekstbord wordt verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
HT0346
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Paars, Roze

Moment...