Artikelpagina
Happy Bird Femme

Zwarte millefiori glazen vogel met kleurrijke millefiori figuren in het glas. Unieke raamhanger!

Normale prijs: € 19,95

SALE € 17,50


Zwarte millefiori glazen vogel met kleurrijke millefiori figuren in het glas. Unieke raamhanger! Suncatcher vogel voor huis en tuin!
Glasfusing uit eigen atelier!
Eenmalig uniek ontwerp.
Afmeting ca. 12 x 7,1 cm.

Zwart gekleurde glazen vogel om je tuin of huis mee te decoreren! Glas is weerbestendig dus kan het hele jaar buiten hangen!

Verzending met pakketpost

Beschrijving

Zwarte millefiori glazen vogel met kleurrijke millefiori figuren in het glas. Unieke raamhanger! Er is er maar 1 van gemaakt dus wacht niet te lang, weg=weg!! Glasfusing vogel van opaal zwart glas en opaal geel glas versierd met allerlei millefiori bloemen en sterren. De vogel is prachtig gedetailleerd en kleurrijk, daar waar Italiaans millefiori bekend om staat. Deze bijzondere vogel zal prachtig staan in elke tuin en op elk balkon, maar ook heel mooi voor het raam in huis! Er zit een metalen oogje in het glas waaraan je de vogel kan ophangen. Een origineel glaskunst cadeau om te geven aan iemand die alles al heeft!

Deze vogel heeft een afmeting van ca. 12 x 7,1 cm.

Glas is weerbestendig dus je kan de vogel eventueel het hele jaar buiten laten hangen, zo blijft de tuin in de winter ook mooi!

Verzending met pakketpost

ARTIKELNUMMER
HT0337
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor, Zwart

Moment...