Artikelpagina
Theetipje Lila Dots

Zwart glazen schaaltje met lila millefiori accenten. Uniek klein schaaltje voor waxinelichtjes, sieraden, theezakje of (dip)saus.
Zwart glazen schaaltje met lila millefiori accenten. Uniek klein schaaltje voor waxinelichtjes, sieraden, theezakje of (dip)saus. Zwart vierkant glazen schaaltje met lila accenten. Afmeting 7,4 x 7,5 cm. Achterzijde glazen schaaltje persoonlijke gravering in het glas
€ 16,95
Theetipje Lila Dots is verkrijgbaar per 1

Zwart glazen schaaltje met lila millefiori accenten. Uniek klein schaaltje voor waxinelichtjes, sieraden, theezakje of (dip)saus.
Afmeting 7,4 x 7,5 cm.
Hoogte ca. 1,8 cm.
Persoonlijk gesigneerd aan de onderkant van het schaaltje


Verzending met pakketpost

Beschrijving

Zwart glazen schaaltje met lila millefiori accenten. Uniek klein vierkant schaaltje geschikt voor een waxinelichtje, sieraden, theezakje, bonbons, (dip)saus etc.etc.... Dit kleine schaaltje is gemaakt van opaal zwart glas met accenten van allerlei lila millefiori cirkels. Millefiori glas is Italiaans glas, ook wel Murano of Moretti glas genoemd en staat bekend om de prachtige kleurrijke figuren!

Van dit stijlvolle lila glazen theetipje is er maar 1 gemaakt in eigen atelier d.m.v. glasfusing in een speciale glasoven! Het is mogelijk om meerdere schalen te maken in opdracht.


Dit fraaie lila glazen schaaltje is een origineel kado om te geven, maar ook ideaal om zelf te hebben! Het is ook mogelijk om bij dit schaaltje een bijpassend roerstaafje te kopen!


Alle glazen theetipjes zijn stapelbaar! Schaaltjes kunnen het beste met de hand worden afgewassen

ARTIKELNUMMER
TT0051
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Lila

Moment...