Artikelpagina
Schaal Candy Dish

Zwarte glazen schaal met luxe dichroide accenten in alle kleuren van de regenboog! Vierkante schaal 21 x 21 cm.
Zwarte glazen schaal met luxe dichroide accenten in alle kleuren van de regenboog! Vierkante schaal 21 x 21 cm. Zwarte vierkante glazen schaal met persoonlijke gravering aan de onderkant van de rand Luxe zwarte multicolor schaal. Vierkante schaal 21 x 21 cm. Glasfusing uit eigen atelier!
€ 99,00

Handgemaakte zwarte glazen schaal met schitterende multicolor dichroide accenten.
Unieke glasfusing schaal uit eigen atelier!
Afmeting ca. 21 x 21 cm. Hoogte ca. 3,5 cm.

Persoonlijke gravering aan de onderkant aan de rand

Beschrijving

Handgemaakte vierkante zwarte glazen schaal met in het glas schitterende dichroide accenten! De schaal is gemaakt van opaal zwart glas (ondoorzichtig) met ontelbaar veel soorten en kleuren luxe dichroide glas. De volgende kleuren kan je zien in de schaal: blauw, rood, brons, oranje, groen, roze, geel, zilver, goud, wit, parelmoer, koper, mintgroen, bruin etc....

Dichroide glas is een kostbare glassoort door de edelmetalen waarmee het glas is behandeld. Dichroide glas heeft zoals de naam al zegt (Di-chroide) een tweekleurige gloed. Door de bewerking met edelmetalen kan dit glas het inkomende lciht breken in twee tinten. Het is afhankelijke van welke kant je op de schaal kijkt en welke kleuren je dan ziet. Echt prachtig om te zien en dat maakt deze schaal dan ook tot een ware blikvanger! De schaal is in het echt, veel mooier dan op de foto is te zien. De kleuren zijn veel sprekender!

Deze luxe zwarte multicolor schaal is éénmalig gemaakt in eigen atelier. Om tot het uiteindelijke ontwerp te komen is deze schaal meerdere keren in een speciale glasoven gefused volgens een bepaald stookprogramma. Bij de stook in de glasoven worden temperaturen bereikt van ruim 800 graden en één stookprogramma duurt gemiddeld 16 uur. Met deze bijzondere schaal haalt u een ware blikvanger in huis waar veel tijd en aandacht aan is besteed.

Deze schaal is persoonlijk gesigneerd aan de onderkant aan de rand van de schaal.


Afmeting schaal ca. 21 x 21 cm.

Gewicht ca. 603 gram.

Hoogte aan de rand ca. 3,5 cm.


Deze schaal wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd met pakketpost

ARTIKELNUMMER
SF008
Eenheid
St.
Bevat de kleur(en)
Multicolor, Zwart

Moment...